Lajme, Produkte, Konsulence

Lajme

,

Me ngadalësimin e rritjes ekonomike, që u pranua qartë nga Banka e Shqipërisë dhe apelet e vazhdueshme të investitorëve, kambanat bien që qeveria të …

Read More
,

Shpenzimet kapitale ishin vetëm 13 Milionë Dollarë. Vitet e kaluara Bankers Petroleum ishte burimi kryesor i investimeve të huaja në vend, teksa investimet në …

Read More
,

Teksa KESH i eksporton tepricat e energjisë në tregjet e jashtme me çmim 10.47 Euro/MWh deri në 20.40 Euro/MWh, çmimi me të cilin ia …

Read More
,

Nafta bruto u rrit teksa përhapja e gjerë e zjarreve kanadeze eliminoi një prodhim prej rreth 1 milion fuçi në ditë, duke tejkaluar premtimin …

Read More
,

The alternative sources of gas for Europe, first and foremost, are coming from the Caspian, that is Azerbaijan with a shot at the knees …

Read More
,

Ndërsa në Shqipëri prej kohësh tashmë po mungojnë lajmet e kompanive të huaja që hapin njësi prodhuese (përveç shërbimeve Call Center), mediat në shtetit …

Read More
,

Tubacionet e gazsjellësit TransAdriatic Pipeline pritet të mbërrijnë në Shqipëri, më saktësisht në Portin e Durrësit në muajin prill të këtij viti. Mësohet se …

Read More
,

Pas arritjes së marrëveshjes së historike për ndryshimet kilmatike nga 196 vende muajin e kaluar në Paris, investitorët, formuluesit e politikave dhe bizneset, kanë …

Read More
,

Cmimet e naftës bruto u rritën të martën, me naftën amerikane që shmangu rënie të mëdha në tregun e aksioneve të Japonisë dhe eleminoi …

Read More

Ekonomia & Investimet